Lukk
Hvis det fremdeles ikke? Glemt brukernavn som kontoen din?

Mekanisk design

Del

Del via e-post


Del via:
Mer +
Hold meg oppdatert

Oppdateringer via e-post

Mer

Combitech mekanik

 

Combitech, mekanik

Hva kan vi hjelpe deg med?


Combitech har bred og inngående kunnskap i maskinmekanikk. Vi tilbyr konsulenttjenester i alle faser av produktutviklingen, med alt fra konsulenter på stedet til HomeShore™ prosjekter. Hvor mye hjelp vi gir er opp till deg og hva som best passer dine operasjoner.

 

Kompetanseutvikling

 
Vi arbeider kontinuerlig med kunnskap- og erfaringsutvikling og har vårt eget konsept for kompetanseutvikling, Combitech Training Institute, hvor våre konsulenter kan få opplæring i relevante fag. Flere av våre kurs er åpne for våre kunder, og vi kan skreddersy kurs til hva kunden ønsker. For nyutdannede ansatte har vi Talent Program for å støtte dem i konsulentrollen og for å hjelpe dem få erfaring på kortere tid.

 

Konsulenter på stedet

Vårt mål er å være der kundene er, og dette er grunnen til at vi utvider våre kontorer og sette opp nye. Dette er spesielt viktig når vi jobber hos våre kunder.

Satellittvirksomhet

Våre kontorer har sikre datatilkoplinger direkte til kunder, noe som bestyr at vi kan arbeide eksternt med fullstendige arbeidspakker, prosjekter og konsulenter.

Prosjektansvar

Combitech har både størrelsen og kompetansen til å påta seg totalprosjektansvar både for mindre, men og store komplekse prosjekter. En rekke av våre kunder har skiftet mer mot denne løsningen som et alternativ til å leie inn ressurskonsulenter.

 

Combitech, mekanik

HomeshoreTM

Sammen med Ericsson, har Combitech utviklet et samarbeidskonsept kalt HomeShore™ som vi bruker i ulike typer av oppdrag fra Ericsson. Viktig for prosjektene er at det er kostnadseffektivt - med riktig kompetanse, konstant fokus og leveranser til rett tid. Risikoeksponering kan heller ikke være for stort. Les mer om HomeShore™ og se om det kan være et levedyktig alternativ for din virksomhet.

Combitech, mekanik

   
Relaterte referanser
Kundereferanse: Saab

Combitech konsulenter medvirker i en rekke prosjekt hos Saab

Kundereferanse: Minesto

Maskinvareplattformen SimCoM. Utvikling av et unikt tidevannsbasert energiverk

Kundereferanse: Andritz

Utvikle og produsere teknisk dokumentasjon

Relaterte tjenester/konsepter
Engineering Trollhättan

En langsiktig utviklingspartner

Kontakt Combitech
Truls Orderløkken Andersen Administrerende Direktør
Mobil: +47 951 30 341
© 2013 Combitech AS. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Skriv ut | Site map