Lukk
Hvis det fremdeles ikke? Glemt brukernavn som kontoen din?

Om Combitech

Del

Del via e-post


Del via:
Mer +
Hold meg oppdatert

Oppdateringer via e-post

Mer

Kort om Combitech


Combitech er et av Nordens største foretak innen teknologi-, utviklings- og virksomhetsrådgivning med 1470 medarbeidere i Sverige, Norge og Finland. Vi kombinerer teknisk spisskompetanse med dyp bransjekunnskap og helhetsforståelse, og har spesielt fokus på miljø og sikkerhet. Resultatet er veltilpassede, holdbare løsninger for lokale og globale kunder.

Combitech er et selvstendig datterselskap av forsvars- og sikkerhetsforetaket Saab AB. I dette høyteknologiske miljøet, som preges av skarp global konkurranse og svært høye kundekrav, har Combitech utviklet seg til et foretak som ligger helt i teten når det gjelder avansert utvikling av produkter, virksomheter, sikkerhet og systemer.

Vår virksomhet i Norge
I Norge tilbyr vi tjenester innen Enterprise Risk Management, sikkerhetsstyring, informasjonssikkerhet samt virksomhetsarkitektur. 1470 kollegaer i Sverige og Finland gir oss styrket evne til å sette sammen tverrfaglig kompetanse for å løse våre kunders utfordringer.

Combitech AB startet sin virksomhet i Norge i 2010 gjennom selskapet Combitech AS. I 2012 ervervet Combitech AB 70 prosent av aksjene i Bayes Risk Management AS, som ble et heleid datterselskap i mars 2014. Bayes sin virksomhet ble da slått sammen med Combitech AS, og hele virksomheten har siden operert under navnet Combitech Norge.

 

Kontakt Combitech
Charlotte Magnusson Informasjonssjef
Telefon: +46 13 184143
Kontakt Combitech
Truls Orderløkken Andersen Administrerende Direktør
Mobil: +47 951 30 341
© 2013 Combitech AS. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Skriv ut | Site map